DKBB Toplantısı Gümüşhane'de yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı Gümüşhane’de yapıldı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ev sahipliğinde Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında düzenlendi.

Toplantıya Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin Encümen üyesi olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Gümüşhane Belediye Meclis üyeleri ve DKBB Genel Sekreteri Mehmet Şentürk katıldı.

Toplantıda konuşan ve ev sahipliği ve misafirperverliği için Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür eden Gümrükçüoğlu, toplantıda görüşülecek gündem maddeleri hakkında bilgi verdi.