Başkan Çimen, Başkan Gümrükçüoğlunu Makamında Ağırladı

Başkan Çimen,  Başkan Gümrükçüoğlunu Makamında Ağırladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacak Trabzonspor-Gümüşhanespor müsabakası için Gümüşhane’ye gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen makamında ağırladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ziyaretinde tüm bölge illerinin bir ve bütün olduğunu belirterek, “Bölgemiz illeri tarih boyunca birlikte kalkınmış, birlikte gelişmiştir. Biz tüm bölge illeri olarak bir ve bütünüz. Biz bölge olarak; Trabzon, Gümüşhane, Rize, Artvin, Ordu, Giresin, Bayburt olarak hep beraber kardeşçe, kol kola kalkınmaya ve gelişmeye, her zaman omuz vermeye gönül vermeye devam edeceğiz. Yeni kuşaklarımızın da bu anlayışla bütün bölgeyi kalkındıracağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.