Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları başladı

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları başladı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Çimen, 2016 yılının Gümüşhane'de altın yıl olarak geçtiğini ifade ederek, "2016 yılını geride bıraktık. Birçok projemizi 2016 yılında başlattık ve bitirme aşamasına getirdik. 2016 yılında şehrimizde yapılan yatırımlarla altın yıl oldu. 2017 yılında da yatırımlarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki kış dönemini çok iyi değerlendirerek, inşaat dönemini iyi planlayacağız" 2017 yılında birçok projemizde hizmete açılacak" dedi.

Başkan çimen, 2016 yılında Türkiye'nin çok önemli sınavlardan geçtiğini belirterek, "15 Temmuz'da ülkemiz FETÖ'cüler tarafından haince bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Yıl içerisinde ve yeni yılın ilk saatlerinde terör saldırıları sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Ben onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu saldırılar ülkemizin önüne koyduğu hedeflerden asla geri adım attırmayacak. Türk milletinin ferasetiyle bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Allah böyle kötü günler bir daha göstermesin. 2017 yılının ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini ve bereketli geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Toplantıda daha sonra meclisin gündeminde olan Denetim Komisyonu, Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu ile Yardım Komisyonu'na üye seçimleri yapıldı.

Gizli oylama ile yapılan Denetim Komisyonu üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Arzu Varan ve Cengiz Atalay ile MHP Belediye Meclis üyeleri Nedim Yalçın ve Vedat Soner Başer 16'şar oyla seçildi.

Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Teyyar Demirel ve Osman Yılmaz ile MHP Belediye Meclis Üyesi Bekir Öztürk oy birliği ile seçildi.

Yardım Komisyonu'na ise AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ceylan ve İsmet Çakmak ile MHP Belediye Meclis Üyesi Şükrü İlhan oy birliği ile seçildi.