Başkan Çimen’den kınama

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İstanbul’da dün akşam oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından bölgede bulunan çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırıyı kınadı.

Başkan Çimen, saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, mesajında şunları kaydetti:

“Askerimizin, polisimizin ve masum sivillerin canına kast eden hain terör eylemlerini nefretle kınıyorum. Ülkemizde dün yaşanan terör olayı milletimizi üzüntüye boğmuştur. Böyle haince saldırıları düzenleyen hainler bilmelidirler ki milletimizi beraber yaşama kararlılığından asla döndüremeyeceklerdir. Bu saldırılar, vatanı için canını ortaya koyan milletimizin sağduyusu karşısında hezimete uğrayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Millet olarak birbirimize daha da kenetlenmeliyiz.  İstanbul’da yapılan haince terör saldırısını tekrar lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.”