Çocuklar Sünnet Şöleni ile eğlendi

Gümüşhane Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 21. si düzenlenen Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi.

Belediye Başkanlığı tarafından ilk kez yapılan etkinlikte çocuklar için palyaço, sihirbaz, Nasrettin Hoca, Pamuk Prenses, İbiş ve balon gösterisi, yüz boyama ile Hacivat Karagöz gösterileri yapıldı.

Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat eden ve sünnet olan 65 çocuk ile aileleri gönüllerince eğlendi.

Çocukların pantolon, gömlek, pelerin, ayakkabı, taç ve asadan oluşan sünnet kıyafetlerinin de Belediye Başkanlığı tarafından karşılandığı etkinlikte yaklaşık bir saat boyunca gönüllerince eğlenen çocuklara ayrıca hediyeler de verildi.

Belediye Başkanı Çimen, etkinliğin sonunda sünnet olan çocuklarla tek tek ilgilendi.