Gümüşhane İçin Söyle görücüye çıktı

Gümüşhane İçin Söyle görücüye çıktı

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından Jova Grup Organizasyon firmasına hazırlattırılan ‘Gümüşhane İçin Söyle’ klibinin tanıtımı gerçekleştirildi. Büyük beğeni toplayan klip ayakta alkışlandı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülseren Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhanespor Kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.Belediye Başkanı Ercan Çimen’in 29 aydaki çalışmalarını anlattığı programın devamında gerçekleştirilen lansmanda klip 2 kez üst üste izlendi.Gümüşhaneli genç girişimciler Akif Akbulut ve Fatih Karabulut’un sahibi olduğu Jova Grup Organizasyon firması tarafından hazırlanan 6 dakikalık klipte hazırlanan müzik amatör ve profesyonel yerel sanatçılar tarafından seslendirilirken herşeyiyle Gümüşhane’de yapılmış ilk prodüksiyon olma özelliği de taşıyor.“BU PROJE TAMAMEN GÜMÜŞHANE’NİN EVLATLARININ ESERİDİR”

Proje ekibinde yer alan Sinem Tosun, sunum sırasında kliple ilgili şu bilgileri verdi: “Şehrimizi tanıtmak istedik ve böyle bir projeyle yola çıktık. Günlerce çalıştık. 45 gün süren stüdyo kayıtları. 16 gün çekimler. 10 gün süren montaj. 2 bin 857 km yol kat ettik. Hummalı çalışma. Bu proje tamamen Gümüşhane’nin evlatlarının eseridir. Her anında, her kadrajında ayrı bir özveri göreceksiniz. 21 kere ard arda çekim yapılan kareler oldu. Bu yola çıkarken biz bir başkadır Gümüşhane dedik. İzleyince sizde bize hak vereceksiniz” dedi.