Başkan Çimen 29 ayını ve hedeflerini anlattı

Başkan Çimen 29 ayını ve hedeflerini anlattı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, seçildiği günden beri 29 ayda yaptığı çalışmaları ve hedeflerini düzenlediği toplantı ile anlattı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülseren Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti yöneticileri, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhanespor Kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için Fatiha okunan programda ilk olarak Başkan Çimen tarafından “Hizmette 24 ay sunumu” yapıldı.
 “GÜMÜŞHANE VALİSİ OLARAK EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ HALKIMIZA SUNUYORUM”
Toplantıya katılan Vali Okay Memiş ise Belediye Başkanlığı’nın en önemli hizmetlerden birisinin 15 Temmuz darbe girişiminde ve devamında gösterdiği performans olduğunu belirterek, “Başkanımızın kendisi ve bütün ekibine şükranlarımı sunuyorum. Darbe teşebbüsünden itibaren 27 gün boyunca çok önemli organizasyonlara, büyükşehir ölçeğinde kabul edilebilecek organizasyonlara imza attı. Manevi değeri de olan en önemli hizmeti orada gösterdiği performansla sergiledi. Gümüşhane halkı olarak sizler her zaman bizlerin yanında demokrasinin yanında oldunuz. Gümüşhane Valisi olarak en büyük teşekkürü halkımıza sunuyorum” dedi.