AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş’tan Başkan Çimen'e ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve beraberindeki heyet, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Gümüşhane'ye gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve beraberindeki heyet, Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Ecertaş, Gençlik Kolları tarafından düzenlen Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katılmak ve yapılan çalışmaların istişaresi amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Çimen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geleceğimizin teminatı olan gençliğimizin gayretli çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Bizler her zaman onların yanındayız. Desteğimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz. İnşallah geleceğimiz, bilinçli gençlerimizle birlikte daha da güvende olacak. Ziyaretimize gelen partimizin Gençlik Kolları Genel Başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Gençlik Kolları İl Başkanı Hamdi Özer ve parti teşkilatı da hazır bulundu.