Başkan Çimen'den '15 Temmuz' ziyareti

Başkan Çimen'den '15 Temmuz' ziyareti

Başkan Çimen'den '15 Temmuz' ziyareti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, semt pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe teşebbüsünün ardından meydanları dolduranlara teşekkür etti.

Beraberinde Zabıta Müdürü Halit Şişman ve Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Çimen, birlik ve beraberlik içerisinde Gümüşhane'yi en iyi şekilde gelecek kuşaklara taşımak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Çimen, esnafın toplumun aynası olduğunu kaydederek, "Şehrimizin kalkınması ve güzelleşmesi için bizlerin yapmış olduğu yatırımların yanı sıra esnafımız da çok önemli katkılar sunmaktadır. Esnaf ve vatandaşlarımız kentimizin sorunlarını birebir bilen ve bizlere yol göstericilerdir. Bu nedenle bir süredir ara verdiğimiz esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Onların fikirleri ve taleplerini çok önemsiyoruz. Esnafımızın her türlü sıkıntısı bizim de sıkıntımızdır. Hiçbir esnafımızın sıkıntısına ve derdine kulak tıkamayacağız" dedi.

Ülkenin son günlerde zor günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Çimen, "15 Temmuz 2016 günü demokrasimize, milli idaremize Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) mensup askerimizin içerisindeki bazı hainler tarafından darbe yapılmak istendi. Bu durum karşısında Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine yaklaşık 12 gündür meydanlardayız. Vatandaşımız bu darbeye dur demiştir ve cuntacılar hedeflerine ulaşamamıştır. Bu hainlere karşı desteğini olayın başladığı ilk andan itibaren gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Birbirimize ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde de bizlerin yanında olan esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelmek istedik. Rabbim bizlere bir daha böyle günler göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” ifadelerine yer verdi.