Başkan Çimen, terör saldırısını kınadı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İstanbul Atatürk Havaalanındaki terör saldırısını kınadı.

Başkan Çimen, saldırının tüm insanlığa karşı yapılmış bir saldırı olduğunu ifade ederek, "Atatürk Havaalanında yaşanan terör saldırısına terörün hain yüzünü bir kez daha göstermiştir. Yapılan bu hain saldırı, terör örgütlerinin masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. İnsanlıktan nasibini almamış vicdansızların bu saldırısını kınıyorum" dedi.

Saldırının Türkiye'nin istikrarını hedef alan bir saldırı olduğunu belirten Başkan Çimen, " Türkiye güçlü bir devlettir hiçbir zaman teröre, teröriste teslim olmaz. Olmayacaktır. Mübarek ramazan ayında meydana gelen bu saldırı ile terörün dini, dili, ırkı, vatanı olmadığını bir kez daha göstermiştir. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.