Başkan Çimen, Karayolları Bölge Müdürü ile incelemelerde bulundu

Başkan Çimen, Karayolları Bölge Müdürü ile incelemelerde bulundu

Başkan Çimen, Karayolları Bölge Müdürü ile incelemelerde bulundu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ile kentte bir takım incelemelerde bulundu.

Karayolları Trabzon Bölge Müdürü Bayramçavuş'u kente davet eden Başkan Çimen, kentte Karayollarına ait yol ağı ve bazı bölgelerde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çimen, transit yol üzerinde meydana gelen heyelan sonrası bölgede oluşan hafriyatın güvenlik amacıyla bekletildiğini belirtti.

Başkan Çimen, bölgede yeniden çelik halat çalışması yapılacağını ve bu çalışmaların ihale edildiğini kaydederek, "Kısa zaman sonra burada Karayolları'nca çalışma başlatılarak bölge güvenlik altına alınacak. Burada bulunan hafriyat oluşabilecek yeni bir heyelana güvenlik çemberi oluşturması adına tutuluyor. Karayolları Bölge Müdürümüz ile yaptığımız görüşmede burada kısa zaman sonra çalışma başlatacaklarını ifade ettiler. Bugün de burada inceleme fırsatımız oldu. İnşallah bura yeniden güvenlikli bir hale getirilecek" dedi.

 Karayolları Bölge Müdürü Bayramçavuş ile birlikte bir takım incelemelerde bulunduklarını kaydeden Başkan Çimen, "Sayın Bölge Müdürümüzüü ilimize davet ettik. Sağ olsun bizi kırmadı. Bir takım çalışmalarımız için fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle Karayolları yol ağında bulunan transit yol üzerinde yeniden bir asfalt çalışması yapılmasını istedik. Kendileri olumlu karşıladı. Kısa zaman sonra çalışmalar başlayacak. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.