Başkandan öğrencilere ziyaret

Başkandan öğrencilere ziyaret

Başkan Çimen, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, üniversite öğrencilerinin sorunlarını yakından takip ediyor. 

Beraberinde Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, İşletme Müdürü Vedat Taşdemir ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Şefi Arif Okur ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Ahmet Ziyaüddin Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencileri ziyaret eden Çimen, buradaki öğrencilerin sorunlarını tek tek dinledi. 

Öğrencilerin yol, su ve ulaşım şikayetlerini dinleyen Çimen, sorunların çözüme kavuşturulması için çalışma yürüttüklerini kaydetti. 

Burada konuşan Çimen, öğrencilerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini ifade ederek, “Gümüşhane’yi Türkiye’nin güzel bir şehri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Öğrencilerimizin buraya gelip geri döndüklerinde burada güzel anılarının olmasını istiyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarına ya da sorunlarına sırt çevirmiyoruz. Böyle bir tavrın asla arkasında olmayız. Ne sorun varsa yakından ilgileneceğiz. Yurt ve hastane için güzel bir yol yapıyoruz. En kısa zamanda bu yolu hizmete geçirmeyi planlıyoruz. Şehrimizdeki su problemini de Bahçecik Barajı ile aşacağız” dedi.

Yurt için belediye otobüslerine ek sefer koyacaklarını kaydeden Başkan Çimen, “Buraya gelen otobüs sayılarımızı artıracağız. Ekim ayının ilk haftasında belediye olarak Kredi ve Yurt Kurumu için özel halk otobüsü seferlerine başlamayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında şehrimizde 3 ayrı noktada ücretsiz internet hizmeti başlattık. Sorunların çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Çimen ayrıca Yurt-Kur Müdürü Süleyman Turhan ile birlikte yurt odalarını gezerek bilgi aldı.