Yeni mezbahane projesi ihale ediliyor

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni mezbahane projesi ihale ediliyor.

Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nce projeleri hazırlanan ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 11 Mayıs 2016 (yarın) saat 14.00'te Gümüşhane Belediyesi hizmet binasında yapılacak olan yeni mezbahane projesi yapım işi açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Hacıemin Mahallesi'nde yaklaşık 850 metrekare inşaat alanına sahip mezbahane yapımı 150 gün içinde tamamlanacak.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentte hali hazırda kullanılan mezbahanenin kullanım ömrünü tamamladığını belirterek, "Mevcut mezbahanemiz artık ihtiyaca karşılık veremez duruma geldi. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet almasını sağlamak amacıyla yeni bir mezbahane yapmayı planladık. Projelerimizi hazırladık ve yarın yeni mezbahanemizin yapım işini ihale ediyoruz. Yeni mezbahanemiz günümüz teknolojisine uygun olarak inşa edilecek. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.