Başkan Çimen görevini öğrencilere devretti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını kendisini ziyarete gelen öğrencilere bıraktı.

Başkan Çimen, Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu öğrencisi Zehra Erentuğ'a görevini devretti. Erentuğ da, belediye yetkililerini arayarak, şehirde yapılmasını istedikleri çalışmalar doğrultusunda talimat verdi, kentte yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Çocukların kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden Başkan Çimen, “Her bir çocuğumuz geleceğimizin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Milletvekili ve Belediye başkanı olacaklar. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Çimen, ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler ve Kur'an-ı Kerim vererek, teşekkür etti.

Ziyarette Okul Müdürü Köksal Okur, sınıf öğretmeni Mehmet Zeki Bektaş ve okul öğrencilerinden Elif Ecrin Eroğlu, Arda Zent ve Ahmet Dülgeroğlu da hazır bulundu.