Gümüşhane Belediyesi oyun parkuru kuruyor

Gümüşhane Belediyesi oyun parkuru kuruyor

Gümüşhane Belediyesi oyun parkuru kuruyor

Gümüşhane Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için oyun parkuru kuruyor.

Gümüşhane Belediyesi Sosyal İşler Müdür Baddal Bayar, 23-24 Nisan 2016 tarihleri arasında 2 gün boyunca Atatürk Caddesi’ne kurulacak şişme oyun parkuru ile çocuklar için doyasıya eğlenebilecekleri bir ortam hazırladıklarını söyledi.

Bayar, “Gümüşhane Belediyesi olarak bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarımızın dolasıya oyun oynayabilecekleri geniş kapsamlı bir şişme oyun parkuru kuruyoruz. Program kapsamında rodeo, zıpzıp, kaydırak, tırmanma duvarı ve bungeerun olmak üzere toplam 7 adet şişme oyun parkuru, bunun yanında da palyaço gösterileri yer alacak. Program, birinci gün 23 Nisan 2016 tarihinde saat 12:00’da başlayıp 19:00’da sona erecek. İkinci gün ise sabah saat10:00’da başlayacak program yine19:00’da sona erecek. Program ücretsiz olup tüm çocuklarımızı ve ailelerini oyun parkurumuza davet ediyoruz”dedi.

ATATÜRK CADDESİ TRAFİĞE KAPATILIYOR

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Atatürk Caddesine kurulacak şişme oyun parkuru nedeniyle sürücülere uyarılarda bulunan Bayar, “23-24 Nisan tarihleri arasında Atatürk Caddesi sabah 10.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacaktır. Sürücülerimiz ara geçişleri kullanabilecektir. Bu alanda yaşanacak yoğunluktan dolayı sürücülerimizin herhangi bir kazaya mahal vermemesi için daha dikkatli olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.