Başkan Çimen'den taziye mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın (40) tedavi gördüğü hastanede, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, geçici görevle Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan Özel Harekat Polisi Yaşar Yavaş'ın (43) da şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, Aktaş'ın şehit haberini derin üzüntü içerisinde öğrendiklerini belirterek, "Uzun zamandan beri milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden hain terör olaylarının son halkasında Diyarbakır'daki bombalı saldırıda Gümüşhaneli yiğidimiz Tamer Aktaş ve Gümüşhane'de görevli iken Silopi'ye giden Yavaş kardeşimiz şehit oldu. Bu hain saldırı sonucu şehadet şerbeti içen şehit polislerimiz Tamer Aktaş ve Yaşar Yavaş''a Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit Aktaş ve Yavaş kardeşimizin kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.