Hentbol Takımı emin adımlarla...

Hentbol Takımı emin adımlarla...

Hentbol Takımı emin adımlarla...

Türkiye Hentbol Erkekler 2. Lig, B grubunda ligi şampiyon olarak tamamlayan Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, birinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ankara'da Türkiye Hentbol Federasyonu Salonu'nda birinci lig final müsabakaları başladı. İlk maçını Tokat Gençlik Spor Takımı ile yapan Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı, ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 12-12 eşitlikle sona ererken, zorlu rakibine karşı üstünlük kuran Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı ikinci yarıyı 32-27 önde tamamladı. Hentbol Takımı, adlığı bu galibiyet sonrası final müsabakalarının ilk maçından galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Kulüp Başkanı Mustafa Demir, 1. lig hedeflerinden şaşmadıklarını ifade ederek, "Güzel ve zorlu bir maç oldu. Buna rağmen galip gelmesini bildik. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak 1. Lige çıkacağız" dedi.

Ankara’da 1-3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ve Çay TV’den canlı olarak yayınlanan final karşılaşmalarında Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı, yarın saat 15.00'da Karşıkaya Belediyespor Kulübü ile karşılaşacak.