Başkan Çimen'den taziye mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Hakkari Yüksekova'da çıkan çatışmada yaralanan Üsteğmen Erdem Keskin'in tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, Keskin'in şehadet haberini derin üzüntü içerisinde öğrendiklerini kaydederek, "Son günlerde ülkemizde meydana gelen üzücü olayları ve almış olduğumuz acı haberler, milletçe hepimizi derinden üzmektedir. Kelkit ilçemize bağlı Karşıyaka köyü nüfusuna kayıtlı piyade Üsteğmen Erdem Keskin kardeşimizin şehadet haberini derin üzüntü içerisinde öğrendik. Şehit olan Keskin kardeşimiz ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit Keskin kardeşimizin kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.