Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ile birlik üyeleri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yağan Başkan Çimen, meclisin gündeminde olan 3 konuyu görüşerek karara bağladığını belirtti.

Çimen, gündem maddelerinin oy birliği ile kabul edildiğini kaydederek, “Toplantımızda Yerel Yönetimler Birliğimizin 2015 yılı bütçe tasarısını görüştük. Bütçe taslağımız 1 milyon 450 bin lira olarak belirlendi. Ayrıca birliğimiz için sözleşmeli personel çalıştırılması ve katı atık aktarma istasyonu için belirlenen tarifeler oy birliği ile kabul edildi” dedi.