Trafikte yeni dönem

Gümüşhane Belediyesi’nin şehir içi trafiğinde uygulamaya koyduğu tek yön uygulaması başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, beraberinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Zabıta Müdürü Halit Şişman ve diğer ilgililer ile tek yön uygulamasının yapılacağı caddelerde incelemelerde bulundu.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Çimen, Belediye olarak şehirdeki trafik keşmekeşini düzenleme çalışmaları kapsamında tek uygulaması başlattıklarını kaydetti.

Çimen, İl Trafik Komisyonu’na yaptıkları önerinin kabul ediğini ifade ederek, “Önerimiz üzerine İl Trafik Komisyonu 11 Kasım 2014 tarih ve 2014/7 sayılı kararı sonrası belirlemiş olduğumuz güzergahlarda tek yön uygulamasını yapılmasını uygun gördü. Bu kapsamda bugünden geçerli olmak üzere belirlenen güzergahlarda tek yön olarak trafik akışı sağlanacak. Sürücü ve vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için trafik işaretlerine ve işaretçilerine dikkat etmelerini gerekiyor. İnanıyorum ki bu uygulama şehirdeki trafik keşmekeşini çözecektir. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.