Başkan Çimen'den başsağlığı mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiği çatışma sonrası şehit düşen Jandarma Teğmen Recep Erdoğan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, Diyarbakır’dan gelen acı bir haberle yüreklerinin dağlandığını kaydederek, "Milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize dün Diyarbakır'da PKK’lı hainler tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. Bu hain saldırıda Gümüşhane Hasköy'lü Jandarma Teğmen Recep Erdoğan da şahadete erişti. Almış olduğumuz bu haber yüreğimizi dağladı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Şehitlerimizin katilleri bulunup, bu alçakça saldırının hesabı, teröristlerden mutlaka sorulacaktır. Söz konusu alçakça saldıra şehit olan yiğit vatan evladı Erdoğan ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.