Başkan Çimen'den yeni yıl mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "2015 yılını artık geride bırakıyor yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. 2016 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını, yeni yılın dostluğa, barışa ve dayanışmaya vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı olarak tek dertlerinin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu kaydeden Başkan Çimen, "Gümüşhane Belediye Başkanı olarak tek derdimiz var. O da vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Büyük İslam Alimi Gümüşhaneli hemşerimiz Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri'nin 'Esas olan hizmettir. İnsan hizmet ettikçe himmete mazhar olur, izzet bulur. Hem dünya hem ahiret saadetine erişir' buyruğu ile hareket eden bir anlayışa sahibiz. O'nun torunları olarak, biz yöneticiler için söylemiş olduğu bu sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz Gümüşhane’mizi daha yaşanır, daha çağdaş bir hale getirmektir. Bunun için yola çıktık ve vatandaşlarımızın desteğiyle bunu başaracağız. Hedeflerimize ulaşmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de, çok çalışacağız. Projelerimizi hayata geçirdikçe, şehrimiz için ufakta olsa bir taş koyduğumuzda heyecanımız artıyor ve hizmet aşkımız daha da büyüyor" diye konuştu.

Başkan Çimen, 2015 yılı içerisinde kentte birçok projenin başlangıcını verdiklerini belirterek, "2015 şehrimiz için önemli bir yıl oldu. Bu yıl içerisinde birçok projemizi hayata geçirdik ve şehrimizdeki sorunların büyük bölümünün çözümü yolunda mesafe kat ettiğimiz önemli bir yıl oldu. Bilindiği gibi 2015 yılının şehrimiz için şantiye yılı olacağını daha önce belirtmiştik ve bu hedefimize Allah'a hamdolsun ki ulaştık" ifadelerine yer verdi.

2016 YILI KONUT YILI OLACAK

2016 yılının kentte konut yılı olacağını kaydeden Başkan Çimen, "2016 yılı, 2014 ve 2015 yılında olduğu gibi şehrimiz için dev projelerin hayata geçtiği yıl olacak. Belediye olarak başlamış olduğumuz birçok projelerimiz ve yine hükümetimiz tarafından şehrimizde yapımına başlanan devasa yatırımlar bu yıl içerisinde tamamlanacak. Yine bu yıl içerisinde şehrimiz için büyük öneme sahip olan ve su sorunumuzu geride bırakacak olan Bahçecik Barajı'nın ihalesi gerçekleştirecek. Şehrimizde yine büyük bir sorun olan konut sorununa çözüm getirmek için Belediye olarak konut hamlesi başlatacağız. Yıl içerisinde Allah'ın izni ile bin 238 konutu şehrimize kazandıracağız. Hedeflerimizi tutturmak ve vatandaşlarımızın daha modern kentte yaşamalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 2016 yılının tüm insanlık için sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, aziz milletimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" dedi.