Belediye 3'te 3 yaptı

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı, Zonguldak Sanat Spor Kulübü'nü yendi

Türkiye Hentbol Erkekler 2.Lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, kendi evinde karşılaştığı Zonguldak Sanat Spor Kulübü'nü 36-27 yendi.

Aydın Doğan Spor Salonu'ndaki müsabakanın ilk yarısı konuk takım Zonguldak Sanat Spor Kulübü'nün 15-14'lük üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iyi bir oyun sergileyen Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı müsabakadan 36-27 galip ayrıldı.

Antrenör Musa Kum yönetimindeki Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, ligin ilk karşılaşması olan ve kendi evinde karşılaştığı Rize Karadenizspor'u 35-24 yenmişti. İkinci hafta deplasmanda Samsun Tekkeköy Spor Kulübü ile karşılaşan Belediyesi Spor Kulübü bu maçı da 36-28 kazandı. Ligin üçüncü haftasında evinde konuk ettiği Zonguldak Sanat Spor Kulübü'nü 36-27 yenen Belediye Spor Kulübü son üç maçında da galip ayrılan taraf oldu.