Kimliği belirsiz kişiler parka zarar verdi

Kimliği belirsiz kişiler parka zarar verdi

Kimliği belirsiz kişiler parka zarar verdi

Gümüşhane  Belediyesi tarafından yenilenen parklar, Miniasim Şelalesi ve otobüs duraklarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.

Gümüşhane Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Bostan, Halit Zarbun Parkı'na konulan kamelya, oturaklar ve duvarların üzerine çeşitli yazılar yazıldığı, Miniasim Şelalesi'ne konulan spot lambaların söküldüğü ve otobüs duraklarının da camlarının kırıldığını belirtti.

Bostan, yaşanan olayların üzücü olduğu ifade edilerek, vatandaşlardan parklarına sahip çıkılması istedi.

Bostan, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mevcut parklarımızı yenilerken, yeni park alanları da oluşturuyoruz. Bir süre önce yenilediğimiz Halit Zarbun Parkımıza koyduğumuz kamelya, oturaklar ve duvarlar sprey boya ile boyanarak çeşitli yazılar yazılmış. Parklar herkesin ortak kullanım alanıdır. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz, ama yaşanan olay bizleri oldukça üzmektedir. Parklara bu tür zarar veren kişileri vatandaşlarımızın görmeleri halinde Belediye'mize bildirilmelerini bekliyoruz" dedi.

Bostan, ayrıca Bağlarbaşı Çevre yolunda bulunan otobüs duraklarının camlarının kırıldığını ve Miniaim Şelalesine konulan aydınlatma lambalarının da söküldüğünü kaydetti.