Gümüşhane'de klimalı durak dönemi

Gümüşhane Belediyesi, duraklarda toplu ulaşım araçlarını bekleyen vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için klimalı durak kuruyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, ilk etapta Gümüşhane Belediyesi karşısında bulunan eski durağın yerine klimalı durak kurduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın rahatlığı bizim için çok önemli. İlimizde kışa ayları zor şartlar altında geçiyor. Bu nedenle duraklarımızı değiştirmeye karar verdik. Şimdilik birkaç noktada ısıtıcı özelliği bulunan duraklar kuruyoruz. İlk olarak Belediyemizin karşısında bulunan ve insanlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan Köprübaşı Karakolu'nun karşısındaki durak ile başladık. Yeni duraklarımız vatandaşların olumsuz hava şartlarında toplu ulaşım araçlarını beklerken rahat etmelerine imkan sağlayacak. İnşallah tüm mahallelerimize modern duraklar kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.