Gümüşhane Belediyesi tarafından 'Şehitleri Anma' gecesi düzenlendi.

Şehitlere vefa

Gümüşhane Belediyesi tarafından 'Şehitleri Anma' gecesi düzenlendi.

Merkez Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Vali Vekili İsmail Özkan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Başkan Çimen, vatan savunması uğruna şehit olan bütün şehitlerimizi anma adına programı düzenlediklerini söyledi.

Çimen, milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes mirası olan Türkiye Cumhuriyetini her geçen gün aynı şuur ve inançla daha yükseklere taşımaya kararlı olduklarını belirterek, "Bu güzel vatan toprağını bize emanet eden ve bu uğurda bu toprağa kanı düşmüş bütün şehitlerimiz için ne yapsak yine de onların bu büyük fedakarlığını ödeyemeyiz. Bizler bu güzel ülkede bağımsız, hür bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu vatan savunması için göğüslerini siper eden şehitlerimize borçluyuz. Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi buradan bir kez daha Rahmet ve minnetle anıyoruz.Gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri değerli hocalarımızın sunacağı manevi ziyafetle baş başa bırakmak istiyorum" dedi.

Program, 2010 Dünya Kur'an okuma birincisi Ali Tel, Millet Cami İmam Hatibi Adem Kemaneci, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Mescidi İmam-Hatibi Fazlı Çoban, tasavvuf müziği sanatçısı Esat Aydoğan ve Naci Bülbül'ün Kuran tilaveti ve ilahileri ile sona erdi.