Belediye'nin teras katında yalıtım çalışması başlatıldı

Gümüşhane Belediye hizmet binasının teras katında yalıtım çalışması başlatıldı.

Özellikle kış aylarında ve yağmur yağışları sonrası Belediye Hizmet binasının teras katında biriken suların bina içerisine sızması nedeniyle başlatılan çalışma ile bu sorun ortadan kaldırılacak.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, göreve gelmelerinin ardından Belediye hizmet binası içerisinde bir takım değişiklikler yaptıklarını ifade ederek, "Hizmet binamız yeni olmasına rağmen bir çok yerinde sorunlarla karşılaşıyoruz. Birçoğuna çözüm ürettik. Şimdi ise teras katta bulunan ve üstü açık olan alanda çalışma başlattık. Kış aylarında ve yağmurlu havalarda burada biriken su, binanın en alt katında çıkıyordu. Bu durumun önüne geçmek için yalıtım çalışması başlattık. Burada 3 ayrı aşamadan oluşan bir yalıtım yapılacak. Yalıtım çalışmasının ardından teras katta biriken suların, zemin kata kadar sızmasının önüne geçmiş olacağız" dedi.