Başkan Çimen'den taziye mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Çimen, Eskibağlar Mahalle Muhtarı Sevil Kullukçu, Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Pelit, Gümüşhane Türk Telekomspor Kulübü Futbol Takımı Sorumlusu Orhan Aydoğdu ve Varol Kullukçu'nun hayatlarını kaybetmelerinden ötürü büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Başkan Çimen, Pelit, Aydoğdu ve Kullukçu ailesine başsağlığı dileğinde bulunarak, "Sabah almış olduğumuz bu üzücü haber hepimizi derinden sarstı. Kazada hayatını kaybeden hemşehrilerimize Cenab-ı Allah'ta rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gümüşhane'mizin başı sağ olsun" dedi.