Modern pazaryeri projesinin ihalesi yapıldı

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılması planlanan modern pazaryeri projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Belediye Gümüşhane Belediyesi meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan'ın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı.

İhalenin bir bölümüne katılarak ihaleye katılan firmalara hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen, "Kıbrıs Çarşısı'nda yapacak olduğumuz modern pazaryeri projemizin başlangıcını daha önce yapmıştık. Zaman kazanmak için hafriyatının bir kısmını biz boşalttık. Şimdi Allah'ın izni ile ihalesini gerçekleştirdik. İhalemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu projemizi tamamlayarak, şehrimize modern bir pazaryerini kazandıracağız" dedi.

Yaklaşık maliyeti 10 milyon 900 bin lira olan modern pazaryeri binası yapımı için 3 firmadan teklif aldıklarını kaydeden Bozalan ise, "Yapmış olduğumuz ihalenin ardından teklif veren firmaların tekliflerini inceleyeceğiz. Yasal sürecin tamamlanmasının ardından yapım işinin hangi firmada kaldığı belli olacak" diye konuştu.