Mahalle iftarına yoğun ilgi

Mahalle iftarına yoğun ilgi

Mahalle iftarına yoğun ilgi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in kentte bir ilk olarak başlattığı mahalle iftarlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlk olarak İnönü Mahallesi'nde başlatılan iftar yemeğinin ardından Hasanbey, Karaer ve Karşıyaka Mahalleleri'nde de açık hava iftar programları düzenlendi.

Son olarak Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Başkan Çimen, düzenledikleri iftar programları ile Gümüşhane'de birlik ve beraberlik içerisinde oruç açtıklarını kaydederek, "Her fırsatta birlikte olmaya çalıştığımız vatandaşlarımız ile iftar sofralarında da buluşmak istedik. Belediye olarak mahallelerimizdeki açık hava iftarlarımız bir ilk olarak gerçekleşti. Önümüzdeki yıllarda mahalle iftarlarımızın sayısını artıracağız. Vatandaşlarımız ile oruç açmak bize heyecan ve mutluluk verdi. Şehrimizde mübarek Ramazan ayının maneviyatı en iyi şekilde geçti. Bu güzel ayda Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. İftar programlarımıza ilgi gösteren Mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.