Belediye Toplu Sünnet Şöleni Düzenleyecek

Belediye Toplu Sünnet Şöleni Düzenleyecek

Belediye Toplu Sünnet Şöleni Düzenleyecek

Gümüşhane Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninin ikincisi gerçekleştirilecek.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, sünnet şöleninin bu yıl ikincisini gerçekleştireceklerini belirterek, “Geçtiğimiz yıl Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen tarafından başlatılan sünnet şöleni etkinliğimizin bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. Geçen yıl 65 çocuğumuzun sünnetinin yapılmasını sağladık ve bu çocuklarımız için şölen düzenledik. Bu yıl da Belediyemize müracaat eden çocuklarımızın tüm sünnet işlemlerini yine biz üstleneceğiz” dedi.

Bayar, toplu sünnet şöleninde çeşitli etkinliklerin de düzenleneceğini kaydederek, “Ayrıca çocuklara, pantolon, gömlek, pelerin, ayakkabı, taç ve asadan oluşan sünnet kıyafetleri de belediyemiz tarafından hediye edilecek” diye konuştu.

Bayar, toplu sünnet şölenine katılmak isteyenlerin müracaatlarını Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacağını ve son müracaat tarihinin 20 Haziran 2015 olduğunu sözlerine ekledi.