Hatipoğlu, gönülleri fethetti

Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sohbetleri programına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, izdihama neden olurken, programın düzenlenmesi nedeniyle vatandaşlar Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür etti. Zafer Meydanı’nda düzenlenen programa, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeler, birim müdürleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Programda, ilk olarak tasavvuf müziği sanatçısı Ömer Faruk Güney sahne aldı. Programda daha sonra bir konuşama yapan Milletvekili Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür ederek, “Bu manzarayı görünce bizi biz edenlerin, hanımlarımızın, annelerimizin olduğunu tekrar tekrar sizlere ne kadar şükran ve minnet duysak az olduğunu düşünüyorum. Ben Belediye Başkanımızı bu güzel programı düzenlediği için tebrik ediyorum. Özellikle manen gençlerimizde bir aşınma olduğu bu dönemde son dönemlerde Nihat Hatipoğlu hocamız konferanslarıyla, sohbetleriyle gençliğe bir ışık tutuyor. Hatipoğlu hocamızı Gümüşhane halkı ile buluşturduğu için Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Çimen de, Belediye olarak zaman zaman bu tür etkinlikler düzenlediklerini kaydederek, “Bu kapsamda her kesime hitap edecek programlara imza atıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç ayların manevi iklimine uygun programlar da düzenliyoruz. Dün akşam Büyük İslam Alimi Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’ni anma programı düzenledik. Bugün ise, sizlere daha önce verdiğimiz sözümüzü yerine getirmek için Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı sizlerle buluşturduk. Tüm bu hizmetleri milletimizden almış olduğumuz destekler sayesinde yapıyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından yaklaşık 2 saat süren programda, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Peygamber efendimizin hayatından kesitler anlattı. Hatipoğlu, daha sonra kendisini Gümüşhanelilerle buluşturan Belediye Başkanı Çimen’e teşekkür etti. Programın sonunda Üstün ve Çimen Hatipoğlu’na çiçek sundu. Hatipoğlu ve Güney daha sonra Başkan Çimen’i makamında ziyaret etti. Çimen, burada Hatipoğlu’na çeşitli hediyeler verdi.