Gümüşhane Kaynak Suyuna Kavuşuyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İller Bankası heyeti ile bir araya gelerek başta şehrin içme suyu olmak üzere diğer projeleri için destek aldı. Belediye Başkanı Çimen’in ev sahipliği ettiği Balyemez Konağı Bahçesindeki kahvaltıya Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ak Parti İl başkanı Hakkı Gündüz, İl genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İller Bankası Genel Müdürü Turgut Dedeoğlu ve Yönetim kurulu Başkan Vekili Veysel Ekmen, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Salih Devran, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem ve Kobilay Bozalan katıldı. Kahvaltı sorası basın mensuplarına açıklamada bulunan belediye Başkanı Çimen, desteklerinden dolayı iller bankası yetkililerine teşekkür etti. Yeni yapılacak 5 adet su deposu ve otomasyon projesi ihalesinin sözleşmesinin Ankara’da dün imzalandığını belirten Başkan Çimen, “Bahçecik Barajı içme suyu projemize destek olacak Deveboynu’ndan getireceğimiz kaynak suyu başta olmak üzere diğer projelerimize desteklerinizi müjdelemenizden büyük mutluluk duydum. Yalnızca Gümüşhane merkezine değil diğer ilçelerimize yaptığınız desteklerden dolayı sizlere Gümüşhane halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. GENEL MÜDÜR DEDELİOĞLU, İÇME SUYU İLE PROJENİZDE GEREKENİ YAPACAĞIZ Gümüşhane’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen İller Bankası Genel Müdürü Turgut Dedeoğlu, “Benim Gümüşhane’ye üç yada dördüncü kez gelişim. İller bankası olarak Gümüşhane’nin her bölgesinde yapılan arıtma tesisi, kanalizasyon ve içme suyu projelere desteğimiz var. Gümüşhane olarak yapacağınız tüm projelerinizde her zaman arkanızdayız. Yanınızdayız. İçme suyu ile projenizde bölge müdürlüğümüz gerekli çalışmaları başlattı. Gerekeni yapacağız. Biz içme suyunu her türlü yatırımları önünde görüyoruz. Bu anlamda her türlü yardımı yapıyor ve öncelik veriyoruz. Vatandaşın evindeki çeşmesinden temiz, sağlıklı ve düzenli bir şekilde suyu akmadıktan sonra orada vereceğiniz diğer hizmetlerin hiçbir kıymeti kalmıyor. Dolayısıyla her zaman önceliğimiz içme suyundadır. O konuda hiç şüpheniz olmasın. Ne yapmamız gerekiyorsa inceler ve gereğini yaparız. Projenin takipçisi oluruz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Gümüşhane’ye daha güzel hizmetlerimiz olmaya devam edecektir” dedi. Gümüşhane’nin beklentisine şehrin suyunun halledilmesi olduğuna dikkat çeken milletvekili Feramuz Üstün, “Kendilerinden Allah razı olsun. Gümüşhane’ye üç, dört defa geldiler. İller Bankası çok önemli, çok değerli bir kurum. Gümüşhane merkez içme suyu projemizde İller Bankası’nın desteği bizim için çok önemlidir. İlimize her zaman gereken desteği verdiler. Başta genel müdürümüz, yönetim kurulu üyeleri ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.