Başkan Çimen, mahallelerde incelemelerde bulundu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Karşıyaka ve Oltanbey mahallesinde incelemelerde bulundu. Berberinde Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ve birim müdürleri işle birlikte mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Çimen, mahallelilerin sorunlarını ve isteklerini yerinde dinliyor. Başkan Çimen, mahalle ziyaretlerinde eksiklikleri yerinde tespit etiklerini ve vatandaşların sorunlarını dinlediklerini kaydederek, “Bir süreliğine ara verdiğimiz mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halkımızla birebir iletişime geçip sorunları yerinde tespit etmek ve kalıcı çözümler üretmek. İnşallah hiçbir mahallemizde çözülmedik sorun bırakmayacağız. Halkımızla daha çok bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini çözeceğiz. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde bütün mahallelerimizle bütünleşip ortak hareket etme fırsatı yakalıyoruz” dedi. Çimen’e Karşıyaka Mahallesi’ni ziyareti sırasında mahalle muhtarı Arzu Ay da eşlik etti.