Basın Açıklaması

Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir’in şahsım için yaptığı karalama ve iftira dolu açıklamalarını esefle kınıyorum. Sayın Akın Demir’in açıklamalarında şahsım ile ilgili bir saldırı ve komplo üretilmek istenmektedir. Kendilerini defalarca aradığım halde telefonlarımıza cevap vermeyerek kendisi de komploya alet olduğunu kabul etmektedir. Bizler, Ak Parti şiarıyla yetişen nesiller olarak, gönüllerimizde Hocamız Sayın Necmettin Erbakan’ın yerini ve ona duyduğumuz sevgiyi saygıyı kimseye ispat etmek durumunda değiliz. Onun öğrencilerine yakışmayacak davranışlar sergileyen ve çeşitli siyasi karalama kampanyaları peşinde koşan, işlerine geldiğinde Ak Parti neferi, İşlerine geldiğinde Hocamızın öğrencisi kılığına girerek hükümetimizi ve devletimizi karalayan bu şahısları halkımızın huzuruna sunuyorum. Bizi tanıyan bilen herkes Değerli hocamıza saygıda kusur etmeyeceğimizi bilir. Sayın Demir’in açıklamasında iddia ettiği gibi afişlerin kaldırılması yönünde hiçbir talimatım olmamıştır. Nitekim afişlerin asılması konusunda da hiçbir bilgi sahibi değildim. Akın bey nezaketen afiş asacakları bilgisini paylaşmış olsa idi afişleri boş olan bilbord ve raketlere astırırdım. Bilgim dışında ve üçüncü şahıslardan duyma laflarla iftira dolu basın açıklaması yapmasına bir anlam veremedim. Nitekim Sayın Hocamızın cenazesine bizzat katılan birisi olarak birilerinin dolduruşu ile insanlara iftira atacak şekilde açıklama yapılmaması gerektiğini bütün siyasetçiler bilir. Kendisi avukat olan Demir’in bunu yapması ayrıca düşündürücüdür. Kendilerini Allah’a havale ediyorum. Yapılacak olan duyuruları için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bütün bunları yaparken Hocamızın öğrencisi olduklarını iddia eden ve komplo peşinde koşanları kınıyorum. Hiçbir devlet büyüğümüze reva görmeyeceğimiz gibi hiçbir siyasi liderinde bu şekilde afişlerinin yerlerde gezdirilmesini hoş bulmuyor ve duyuru yapmaya çalışan tüm siyasi liderlere belediyemiz imkanlarını açıyoruz. Gereksiz polemiklere ve komplolara gerek yok. Belediyemiz tüm duyurularınızda hizmetinizdedir.