Belediye’nin tüm büro malzemeleri değiştirildi

Gümüşhane Belediyesi hizmet binasında birim müdürü ve memurların kullandığı tüm büro malzemeleri değiştirildi. Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye hizmet binasındaki tüm büro malzemelerinin değiştirilerek tek tip haline getirildiğini kaydetti. Başkan Çimen, Belediye’de eskiyen ve kötü görüntü veren büro malzemelerinin değiştirilmesi için girişimde bulunduklarını ifade ederek, “Belediye hizmet binamızda bulunan ve müdürlerimizin ayrı, personellerimizin ayrı olarak kullandığı masaları tek tip haline getirmek için girişimlerde bulunduk. Bazı masalarımız ömrünü tamamlamış ve çirkin görüntüye neden oluyordu. Masalarımızın değiştirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden destek istedik. Talebimiz geri çevrilmedi ve istemiş olduğumuz tüm masa ve sandalyeler Belediyemize teslim edilerek kurulumları yapıldı. Talebimiz üzerine 32 müdür takımı, 2 proje masası, 8 yuvarlak masa, 44 personel takımı, 117 konferans salonu koltuğu, 33 meclis salonu koltuğu, 42 kantin, lokal masa sandalyesi kullanıma başlandı. Tüm bu ofis malzemelerini Belediyemizin hiçbir kaynağı kullanılmadan Belediyemize kazandırdık. Yaptığımız değişiklikle Belediyemiz kurumsal bir kimliğe büründü. Bazı yerlerde eksiklerimiz var. Onları da gidereceğiz. Bu çalışmamızda bize destek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Topbaş başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.