BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İlimizde hizmet veren Doğan Çağrı Merkezi hakkında çıkarılan “Belediye yüksek kira istediği için kapatılacak, bunun için işten çıkarmaların yoğun olduğu” söylentileri tamamen asılsız olup Gümüşhane Belediyesi ve ilgili şirketi bağlayan bir yanı yoktur.

Gümüşhane Belediyesi’nin Temmuz 2007 yılında 15 yıl süreyle Mozaik İletişim A.Ş.’ye kiralanan yer hakkında imzalanan hükümlerde herhangi bir değişiklik yapılmadan devam etmektedir. Ne var ki yapılan sözleşmede “kiralama bitim süresi sonrası arsa üzerine yapılan bütün müştemilat belediyeye kalacaktır” hükmü yer almaktadır. Yapılan asılsız söylentiler ilimizdeki iş istihdamını artıran ve ekonomisine ciddi kaynak sağlayan güzide işletmeyi ve belediyemizi yaralamaya yönelik hamlelerdir. Yaptığımız görüşmelerde; Şirket yetkilileri, işletmelerinde yoğun bir işten çıkartmanın söz konusu olmadığını, 15 kişinin çıkarıldığını, bununda şirketlerinin iç işleyişi ve disipline edilmesi ile ilgili olduğunu belirtiyor.

Kamuoyuna duyurulur.

Gümüşhane Belediye Başkanlığı